bootstrap website templates

For winter 2019, we are organising a sailing cruise starting and ending in Martinique, going to the Grenadine islands on a luxurious and spacious catamaran.

EEN ZEILTOCHT VAN 12 DAGEN VAN MARTINIQUE NAAR SAINT VINCENT EN DE GRENADINES OP EEN LUXE CATAMARAN: 2019 (MARTINIQUE – MARTINIQUE)

De eilanden zijn bergachtig, hebben mooie witte tropische zandstranden en helder blauw water, Ideaal voor zeilen en snorkelen. Je ziet er verschillende tropische vogels, grote leguanen, walvissen en dolfijnen. We gaan lokale dorpen met haar gekleurde huisjes verkennen, naar tropische regenwouden en afkoelen in watervallen. We bezoeken de vulkaan in Saint Vincent en nemen een modderbad. We eten kreeft op het strand en dansen op reggae en steelband muziek. We doen elke dag een yoga sessie op de catamaran of ergens op het vaste land.
Kortom, een super vakantie!

Elke ochtend doen we een yoga sessie op de catamaran of op het land, afhankelijk op welke locatie we zijn.

16 - 28 FEB EN 28 FEB - 12 MAART 2019
€ 1680 PER PERSOON

INBEGREPEN IN DE PRIJS:

Een comfortabel bed in een luxe tweepersoons kajuit, elk met eigen badkamer, lakens en handdoeken, een skipper, elke dag een yoga sessie. Alle maaltijden, aan boord en uit eten, alle uitjes op het vaste land, zoals musea, lokale dorpjes, heet water bronnen, modderbaden, watervallen en vulkaan bezoek.

NIET INBEGREPEN:

Vliegticket en transfer van het vliegveld naar de haven en terug.

GEZAMENLIJKE POT:

Gezamenlijke pot van € 700 per persoon. Hiervan betalen we alle maaltijden en drankjes aan boord, restaurants (ook voor de schipper), havengeld en ankerplaatsen, water, benzine, verhuur auto en uitstapjes zoals musea, douane voor Grenadine Islands (€ 100 per persoon), de schoonmaak aan het einde van de tocht. Niet inbegrepen zijn drankjes in een bar.


Wil je het Caribisch gebied ontdekken en hou je van zeilen dan is dit de formule voor jou!
Voor meer informatie, stuur een email naar info@suzy-yoga.com